Andra Avenyn

Kom hem från Göteborg igår det har varit underbart. Har inga bilder för vet inte vart jag lagt min kameraladdare. :( Ikväll ska jag hem till Frida med Moa och äta sushi! mysigt. Måste visa sen hur minashorts jag batikade blev, blev inte lika snyggt som dom bilderna jag la upp förut hehe.. Nu ska jag kolla Andra Avenyn skolan börjar inte för ens ett!

Godmorgon

Tja. Det var helt okej igår var på ett ställe som hette queens kom inte in kapten röd hade efterfest för det var 20. :( får se vad planen är för ikväll :)


Fredag

Det går inte att ladda upp bilder av någon anledning. Ikväll ska jag köps biljett hem åker på söndag är planen. Vi ska kanske se Kapten röd ikväll sen gå på kapten rädd efterfest som skulle vara på någon krog. Snart är lovet slut och har massa plugg kvar drygt ...


Jag bland apor

Hej hopp! Allt är bra i Göteborg. Jag var på bio igår och såg En gång i phuket, det var rätt bra! Idag så var jag och William på Universeum, där har dom regnskog med massa djur och sånt. Grymt vare! Har tydligen varit där när jag var 9 år men det minns jag inte. Lägger upp några bilder från Williams telefon snart. :)

Foreign beggars

Såg nyss Foreign beggars det var grymt! Ibland är götet ganska underbart


Äntligen påväg!

Jag och Mister W sitter på tåget påväg till göteborg. Vi är suupeer hungriga :(:(:(
Men ikväll ska vi se Foreign beggars! (:

Ett år & alla hjärtans dag. Två flugor i en smäll

Igår var det alla hjärtans dag och Wwilliam och min 1års dag! Vi började dagen med att göra vofflor och hemmagjord hallonsylt, supergott! Sen åkte vi till Fyrishov och badade äventyrsbad. Det var superkul! Vi åkte hem och gjorde hemmagjord pizza och hyrde en film på TVn till brasan och tände alla mys-lampor och ljus! Underbart. Älskar dig William :)

så rullar det på

Helloo..
Har projektvecka i skolan. Ska skriva en debatt artikel om gatukonst och göra illustration till den.
I lördags firade vi Frida, det var praty.
Sötnosen! Beckas bild tog inga själv hehe..
Längtar tills jag slutar William väntar på mig hemma!
Ska på Dancehall på Uppsala Dc gratis ikväll klockan 20.30, be there!

Utkast glömde posta den 11

William kom igår! Vi myste bara hemma. var super duktig igår!
Först gick jag till skolan! Sen efter skolan tvättade jag, damsög hela lägenheten, städa rummet, gjorde läxor, handla mat, gjorde hemmagjord champijonsoppa, bakade hallongrottor och gjorde hemmagjord hallonsylt att ha på dem! Dukigt va! :D
Ikväll ska vi fira Frida. Längtar! vet inte vad ajg ska ha på mig. Måste styra så min kamera funkar cokså, vet inte vart min laddare är :/ Men har Williams Iphone annars!
Funderar starkt på att göra ett par sånna shorts, snygga va? Älskart.. Finns at köpa här. Puss puss

Tusse

Såhär skulle jag beskriva min katt Tusse. Vis och en Måns som kollar på han och irriterar han hela tiden!

natti *host*

ska läggga mig nu. Är helt sjuk.. Trodde jag skulle svimma imorse. Får se om jag orkar gå till skolan imorrn. Men jag måste för har för mycket frånvaro.. vi får bara ha 5% frånvaro!!
På fredag kommer älskling min.

Klar med min moodboard!


NU är den klar!

Sydde ett linne utav virkade dukar. Har sytt in tyg vid brösten nu också så den inte ska vara helt genomskinlig!
Denna kommer bäras i sommar på stranden :)
t

hemma

Min lilla överaskning var att jag åkte till William för att överaska honom!
Han hade ingen aning om att jags kulle komma men jag köpte en sista minuten och åkte ner till göteborg och letade rätt på vart hans folktandvård låg och gick dit, och där satt han så lydigt och väntade på hans tur! Oslagbar min när han såg mig.

Älskling min.

hihi


unknow creature

RSS 2.0